Flyttbara infrarödvärmare

Passar i alla omgivningar - ingen lukt, inget os, ingen rök, lönsamma och effektiva!

Flyttbara infrarödvärmare

Infrarödvärmaren med en brännare är ekonomisk och lönsam. Den är ett mycket effektivt och revolutionerande värmeaggregat. Den dieseldrivna värmaren förbrukar endast 50 W el för att hålla brännaren i drift, och den minsta modellen förbrukar maximalt 1 liter diesel i timmen. Värmarna är lämpliga såväl för inomhus- som utomhusbruk och behöver ingen separat rökkanal. Till skillnad från traditionella fläktvärmare sprids den infraröda värmen jämnt i alla riktningar och värmen känns behaglig även när du befinner dig i värmarens omedelbara närhet. Värmaren har stabila hjul som gör den lätt att flytta.

Visa Line-Up
Factory

Om företaget

Företaget grundades i Seoul 1988 och är sedan 30 år specialiserad på värme-produkter. Förtroende för produkterna skapas genom kvalité, kontinuerlig forskning och produktutveckling.
Tillsammans med företagets produktutvecklare har vi anpassat oljevärmarna till att vara mycket pålitliga och anpassade till det nordiska klimatet. Värmarna är testade, säkra och uppfyller EU:s CE-krav och är högt uppskattade av våra konsumenter.