Flyttbare far infrarød varmere

Passer til alle omgivelser – uten lukt, uten os, uten røyk, økonomiske og effektive!

Flyttbare far infrarød varmere

Infrarød varmeren med en brenner er økonomisk og lønnsom. Det er et høyst effektivt og revolusjonerende varmeanlegg. Det dieseldrevete varmeanlegget forbruker kun 50 W elektrisitet for å holde brenneren i drift. Den minste modellen forbruker max én liter diesel drivstoff i timen. Varmere er egnet til både innendørs og utendørs bruk, det finnes ikke behov for et separat røykrør. Til forskjell fra tradisjonelle vifteovner sprer den infrarøde varmen seg jevnt i alle retninger og føles behagelig til og med når man står ved siden av varmeren. Varmeren har holdbare hjul som gjør den lett flyttbar.

SE OVERSIKTEN
Factory

Om fabrikken

Fabrikken ble grunnlagt i Seoul i 1988, og har gjennom disse 30 årene spesialisert seg på oppvarmingsprodukter. Selskapet opprettholder tillit til kvalitet på produktene gjennom kontinuerlig forskning og utvikling.
Sammen med fabrikkingeniørene våre, har vi utviklet produkter som fungerer godt og er pålitelige i det nordiske klimaet. Ovnene våre er høyt verdsatt av forbrukere. Ovnene oppfyller EUs krav til CE godkjenning, og er således testet og trygge i bruk.